Du får inte ge upp utan en kamp

Det är val om tre veckor. Jag önskar att jag hade haft rösträtt då, men jag är en månad och fem dagar för ung. Jag hoppas att ni som nu har rösträtt utnyttjar det, jag skulle göra mycket för att få vara delaktig i ett sådant viktigt beslut.

Kommentarer
Postat av: sandra

det gör ont i mig att du är så nära att få rösta men ändå inte får. dels för att jag vet att du skulle lägga din röst på rätt parti (och de verkar ju behöva all hjälp de kan få. jag känner mig redan uppgiven...) men mest för att jag vet hur arg och ledsen jag skulle känna mig i samma situation. nu hoppas jag bara att JAG kommer kunna gå och rösta trots allt. nåde bebisen om den får för sig att trilla ut den 19 september!

2010-08-25 @ 21:40:54
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: JJ brothaaa

Jag får rösta och jag ska! Jag har suttit och kollat på en debatt idag mellan partierna, sjukt intressant faktiskt. Jag har aldrig varit intresserad av politik förut. Men nu så.

2010-08-26 @ 16:47:09
Postat av: JJ

hahah JJ brothaaaa var alltså jag. hahaha

2010-08-26 @ 16:47:31
URL: http://aharddaysnight.blogg.se/
Postat av: Jesper

Som sig bör får Vänsterpartiet min röst!

2010-08-27 @ 18:33:36
URL: http://pipeymcgraw.blogg.se/
Postat av: Moa

vi fortsätter föda oss själva (även med mat, för fan vad mat är gott!). Mois, vi är snart framme eller också kommer vi aldrig fram men vi måste göra resan värd the pain of living. Jag har kommit på att vi ska göra det som känns bra, och det som inte känns bra kan vi inbilla oss känns bra, som en idrottsdag i skolan. Man kan låtsas att man är jättetaggad över att hoppa ner i en otäck sandgrop (med tio onda ögon som kollar på ens fula sätt att springa, typ.)fast man bara vill lägga sig i sin säng fyrahundra meter under täcket. Hoppas du får vara glad varje dag <3

2010-08-30 @ 23:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0