A problem, becomes a problem, when you let down your friends, when you let down your people, when you let down yourself.



Såg bilder på Malins blogg. Ibland glömmer jag bort hur mycket jag älskar Carl. Ibland tror jag att jag vill glömma bort hur mycket jag älskar Carl för att det inte ska göra så fruktansvärt ont att inte åka på Leeds. Alltså, jag frågar mig själv varje dag om jag ska åka eller inte åka, fast jag vet att jag verkligen inte har råd. Jag lever i en arbetarfamilj där vi sparar pengar för att åka till Paris nästa vår, och om jag ska åka på Leeds försvinner den resan. Då försvinner min familjs dröm. Det vore inget annat än förjävligt att förstöra det.

Jag tröstar mig själv med att det kanske kommer vara årets största besvikelse, Carl kommer säkert inte ens vara där. Och jag har ju faktiskt sett både Carl och Pete. Jag har ju stått längst fram i mitten, framför Carl Barât, fått ord sjungna i mina ögon. Jag har kramat Pete Doherty. Jag har luktat på honom, sagt att jag älskar honom till honom. Jag har ju för fan sett en teater där Carl spelat huvudrollen, inte mindre en 1,5 meter ifrån mig.

Återföreningen som skulle göra mig hel igen har inget annat än förorsakat tårar och depression. Då är det fel. Väldigt fel. Så jag försöker ignorera att det ens kommer att inträffa. Tänker istället på Arvikafestivalen, på Babyshambles.

Men Carl, det finns ju ingen jag älskar som Carl.

Kommentarer
Postat av: malin

åh. fint skrivet.

har slutat tänka på leeds, det känns inte som att det är på riktigt att de ska återförenas. det känns fel att dom ska det, libertines är som en dröm nästan och kanske kommer det bli jättedåligt om dom står på scenen tillsammans igen...

2010-06-26 @ 20:17:51
URL: http://lovecats.webblogg.se/
Postat av: JJ

ååååh, fint skrivet, och fasen vilken snygg bild <3

2010-06-26 @ 23:01:46
URL: http://aharddaysnight.blogg.se/
Postat av: karin

jag förstår allt detta, men jag måste bara säga att jag också lever i en arbetarfamilj med enbart en inkomst. så. det lät lite som om man behövde vara miljonär för att kunna åka till leeds.

2010-06-27 @ 00:52:27
URL: http://karinronnberg.blogg.se/
Postat av: frida

<3 <3

2010-06-27 @ 14:34:06
URL: http://frenger.devote.se
Postat av: Natalie

Svar: Haha okej, vad härligt :) Jag får se när jag köper det, det är mycket andra utgifter just nu.. Igår köpte jag till exempel Kents nya!

2010-06-29 @ 14:22:24
URL: http://freakindoktorer.blogg.se/
Postat av: Sona

Åh vännen. Fattar precis vad du menar. Vartenda ord. I happen to feel the same way för en helt annan Carl.



Men det är sant. Carl Barât. Det är något speciellt med honom. Önskar du hade varit med mig när jag träffade honom första gången. Det var fint.

2010-07-07 @ 14:08:13
URL: http://stonewalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0