You’re the reason I’m trav’lin’ on


Bästa, bästa vän. Det finns inga ord i världen som kan förklara hur mycket jag älskar dig. The sun is up, the sky is blue, it's beautiful and so are you. Min tacksamhet till dig är oändlig, och jag gråter när jag tänker på hur mycket jag saknar dig. Samtidigt som längtan är ofattbar tills nästa gång vi ses! God only knows what I'd be without you.


Kommentarer
Postat av: Marina

Jag vet inte vad mer jag kan säga, du har sagt allt, precis så jag känner. & jag har sagt allt. Jag älskar dig och det är allt som behöver sägas. Jag älskar dig till döds. Det är så enkelt och bra. Egentligen är inte de orden tillräckligt men det är den finaste meningen alla språk i hela världen har så det borde täcka allt men ändå känns det inte som det. Men det huvudsakliga är att du vet hur jag känner och det vet jag att du gör. Puss på dig världens finaste. vi ses snart <3

2010-10-26 @ 08:53:13
URL: http://everpresentpast.blogg.se/
Postat av: kakan

svar: Unni ska sjunga en sologrej på sound of muzak eller vad den hette :S och så typ köra på earth :)Jaaaa notredame åååh shitans vad bra det kommer bli :D och jag är astaggad på he lives in you :D asgöllig låt ju!!

2010-10-26 @ 16:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0