Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.JAG ÄR SÄMST OCH FRIDA OCH THE BEATLES ÄR BÄST. PUNKT.


Let's not fall back to sleep like we used to

Har haft en jättefin helg. Verkligen jättefin. Popaganda är min favoritfestival.


I don't want to feel like it's an end of a summer.

I hate people like you.

Har ont i huvudet och är egentligen väldigt ledsen, men eftersom det inte hjälper någon att ha ont i huvudet eller vara ledsen så tänker jag sluta med det. Once for all. Tänker packa resväskan och bege mig till Stockholm, ja jävlar.


Du får inte ge upp utan en kamp

Det är val om tre veckor. Jag önskar att jag hade haft rösträtt då, men jag är en månad och fem dagar för ung. Jag hoppas att ni som nu har rösträtt utnyttjar det, jag skulle göra mycket för att få vara delaktig i ett sådant viktigt beslut.

What I want, you've gotDet här är varför jag älskar (500) Days Of Summer, Joseph Gordon-Levitt och Hall & Oates.

I like your sundress

Idag är en fin dag. Så fin att jag önskar att jag hade fotograferat den, men det har jag ju icke.

Jag, Sara och Frida satt iallafall i solen vid slottet och åt bullar och kex och sen gick vi en promenad längs ån och allt var så fint och varmt och somrigt. Tur att jag fick en sista sommardag innan mitt tredje gymnasieår börjar. Mitt andra år på Karolinska. Mitt bästa år. Jag vet att det kommer bli det, mitt absolut bästa år.


everyday is like sunday.

Jag har längtat efter hösten. Väldigt mycket.

Men nu vet jag inte längre. Det här är mitt sista sommarlov, om två dagar börjar jag skolan igen och nästa gång det blir sommar står jag arbetslös och panikslagen. Eller, jag längtar ju till mitt blivande studentliv och alla äventyr som väntar mig. Men ändå. Jag vill kunna stanna tiden ett tag. Den här sommaren har varit så lång och fin, vill behålla det.

För när det väl kommer till kritan så är sommaren min favoritårstid.

Sommarens soundtrack har vi här.

A generation lost in pace.

I onsdags vandrade jag och Marina runt bland kullersten och spårvagnsräls i Göteborg. Åkte rulltrappor, åt, såg The Ark, åkte motorcykel, spelade och förlorade, skrattade, dansade, mådde bra. Såklart jag mådde bra med Marina.

The Ark var nostalgiskt. De gamla låtarna var fina, It Takes A Fool To Remain Sane och One Of Us Is Gonna Die Young och Echo Chamber. Saknar lite när jag var så besatt, de var ju finare då.Igår träffade jag Frida, det var längesen och vi tog igen allt som hänt i våra liv. Nu ska jag snart träffa Anna och Sara och får ta igen lite livshändelser med dom också. Jag gillar mina vänner.


Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?

Såg Lars Winnerbäck i söndags. Han var fin och så. Och idag åker jag tillbaks till Göteborg för att se The Ark.
Det bästa är att jag får träffa Marina.


Gothenburg I thank you, you gave me someone to love, and I really owe you.

Var på Liseberg med min syster, åkte balder, åt våfflor, träffade Amanda, skrattade. Vi hade fina och passande outfits och allt var bra.

Ida kom till Göteborg, vi åt chokladbollar vid hamnen och gick vilse, såg Oskar Linnros och Teddybears.

Vi såg Markus Krunegård på p3 sommarsession och fick fotograferas med honom. Tog en lång, svettig buss till slottsskogen och såg lite Jens Lekman, Rango, Paul Weller och Beach House. Trodde att TSOOL skulle ta med sig Noel så vi väntade spänt, insåg att det var falska rykten och drog därifrån. Lyssnade på Local Natives på avstånd.

The National signerade i Bengans-tältet. Jag hade inget att signera men fick ett leende. Och en konsert. Såg Miike Snow och Iggy & the Stooges. Gick till Linnétältet och väntade förväntansfullt på Jónsi.

Jónsi spelade. Jag kunde bara tänka på att allt var så jävla bra. Det var det finaste jag sett, det och Sigur Rós 2008.

Såg lite M.I.A., gick senare till The XX. Drog hem.

The Drums var sjukligt bra. Shout Out Louds också. Ida fick en Maria Wetterstrand-tatuering och vi såg Mumford & Sons. Sen Anna Ternheim. Hon och Henrik Berggren sjöng Shoreline tillsammans. Otroligt.

Pavement. Väldigt bra. Marina & the Diamonds. Håkan Hellström. Håkan är fantastisk. Spelningen var fantastisk. Efteråt gick jag till Broken Bells och de var sååååå bra. Hann se slutet på Lykke Li, början på The Chemical Brothers.

Göteborg och WOW var som det alltid är - underbart, fantastiskt, obeskrivligt osv.


bilddokumentation av trästockfestivalen.We are stardust, we are golden
We are caught in the devil's bargain
And we got to get ourselves back to the garden

You've got so much to live for

En hel dag tillsammans med Ida och Eira. Det är fortfarande sommar och vi lagade JÄTTEGOD mat. Och imorgon åker jag till Göteborg. Vi ses där, på liseberg, kulturkalaset eller way out west, välj själva.

Jag längtar efter balder och Jónsi.

But I know it's all 'bout fear, and that you'd probably love it if you'd only dare.

Jag kommer aldrig att förstå hur man kan acceptera hetrosexualitet, men inte homo. Jag kommer aldrig att förstå hur människor kan se skillnad i kärlek, att man kan straffa människor som är förälskade. Jag blir så fruktansvärt upprörd och påverkad när jag ser på Dokument inifrån att som dotter inte kan accepteras av sina föräldrar. Att ens egen pappa säger att man är "sämre än djur" för "djur gör inte som hon gör".

Vilket dom visste gör. Jävla loser.

har du hört, dom tror vi klarar några dar, att vi kanske kan ha några få veckor kvar


Har spenderat dagar med fina människor. Har varit vaken på nätterna och sovit på dagarna. Tittat på Scrubs och druckit alldeles för mycket cola. Gått väldigt mycket. Många spontana promenader.

Nu planerar jag och Sabinah en ny "jönköping". Det kommer bli obegripligt asbra!

playlist by whitewall

varsågoda.


This place is mine

En kvällspromenad med Amanda var något jag verkligen behövde. Gud vad jag tycker om henne. Gud vad jag tycker om att jag ska till Irland. Jag ska leva i total frihet i fem dagar, jag ska göra precis allt som faller mig in! Dricka whiskey och dansa hela nätterna, gå på Interpols aftershowparty, träffa irländska pojkar och flickor.

Ni kommer tröttna (kanske redan gjort) på min längtan, men tyvärr den är ostoppbar.


they can't hurt you now

Första december åker jag och Lisa till Dublin. Flyg och boende är bokat och det känns VÄLDIGT BRA!

Det var typ det jag ville säga.


In some ways you're just like all your friends

Gick och la mig halv 6, vaknade halv 12. Har inte gått upp före 1 de senaste dagarna, så det var en kamp. Men det var mödan värd, för på tv1000 visades Hannah Montana the Movie. Ja, palla vara indie jämt liksom hehe.


Lyssnar på soundtracket och känner att this is the good life.


&

ta och lyssna då!!!!!!!


Still capture the minutes, still passin' out days, I'm glad that I found you on that last summer's day.Var i Linköping igår, skulle hjälpa min syster att städa lägenheten men tittade mest på. Jag gillar Linköping faktiskt, inte helt omöjligt att jag hamnar där nästa år. Och så köper jag mig en hund.

Såg Eclipse idag. Bättre än tvåan, sån tur var. Älskar fortfarande Mike Newton och Carlisle Cullen, vet inte riktigt vad jag tycker om Edward längre men visst. Sen tog jag och Karin en aslång promenad runt hela norr, fint.

RSS 2.0