the whole scene is obscene

Det var annandag och hemvändarfest på Satin. Det var bland de bästa kvällarna jag upplevt där. Time For Heroes gjorde mig överlycklig. Tangerin var hur bra som helst. Sällskapet också, allt var så bra.

Nu packar jag min resväska och lyssnar på finaste Hendrix. Åker äntligen iväg till Marina om några timmar, spenderar dagarna innan nyår hos henne. Fan vad jag har längtat. Hörs väl nästa år eller något, god fortsättning!


I'm the liar, who gets what he gives.

När mitt musikbibliotek helt plötsligt valde att spela Sweet Disposition med Temper Trap så blev det helt jävla rörigt inuti mig. Konstigt. Det mesta beror nog bara på att det är julafton och jag känner ingenting.

Firar med Ed Harcourt.


köttet är svagt

Lyssnar på lite december. Har mått bra idag, sen kom mörkret. Får ont i magen av allt som händer, måste till Västerås imorgon nu också, hämta en julklapp. Jag älskar julen så himla mycket, men nu vill jag bara att det ska bli 27 december så jag får åka till Vartofta. Till Marina.

I thought I'd be ok till I hit that floor.

Tänker på Dublin. Tänker på hur gärna jag vill tillbaks.


to burn like a flame, never get tame, grown-up and lame.

I torsdags var vi på Karrofest, så jag och Amanda unnade oss pizza/tacos-buffé på Pizzaplaneten igår. Värt. Frimis på kvällen, Ida firade 18 år och det var trevligt. Frimis var väl som väntat inte min hemmaplan men vad gör det.

Robinson i repris nu. Lite julmust på det.

I'm not a student I'm meant to be an artist

Trots att jag får offra några viktiga sömntimmar åt skolarbete ikväll, så gör det ingenting. För tiden jag inte ägnade åt skolarbetet spenderade jag med världens bästa dramagrupp. Och jag älskar all tid med min dramagrupp.


http://www.ollekirchmeier.se/

instead it's darker, instead it's getting colder


Ännu en kväll där jag virar in mig i filtar, tränar på pianoläxan, blir stolt över svaren jag kan på vem vet mest, sitter med historiaböcker och önskar att jag bodde lite närmare Örebro. Lite längre ifrån Kumla.


"You're in the wrong place my friend, you better leave"


fredagssysslorTwenty ways to see the world


Imorse läste jag upp några rader nattkänslor inför min klass. Frivilligt. Trodde aldrig jag skulle komma så långt att jag verkligen skulle våga läsa egenskriven lyrik inför människor jag endel nästan aldrig pratar med. Blir lite stolt.


I couldn't walk and I tried to run.


the wild roverÄr i Sverige igen. Ska inte sätta ord på alla intryck och upplevelser Irland gav mig, det får bli en roman senare.


RSS 2.0