Drummin’ in the morning


Har precis kommit hem och jag tippar på att tidningsbudet snart cyklar förbi. Livet är lite halvt uppochner och så ska jag visst se Bob Dylan på lördag. Det känns overkligt, som det kan göra ibland. Drömde för några veckor sedan att jag var på Peace & Love och såg honom, han dansade och var glad och höll i min hand och jag vägrade att släppa.

Hoppas det blir lite så på lördag.


Little darling, the smiles returning to the faces


Idag har vi tagit vara på solen och värmen på Lisas kolonilott.


Ville bara säga det.


for ever, watching love grow.

Firade midsommar ute på landet bland åtta släktingar och vänner. Trivdes så ofantligt. Låg i hammocken och läste Jonas Karlssons noveller, plockade smultron, lekte lekar, gick promenader på grusvägar, åt jordgubbstårta, sjöng snapsvisor, gjorde en midsommarstång och åt chips och pratade tills solen var på väg upp igen.

Sådär väldigt midsommaraktigt.


While you're standing there, get up and grab a chair, it's gonna be a great day.


Var i Molkom igår med Amanda och tjugo främlingar och gjorde antagningsprov till deras skådespelarlinje. Tror inte att jag har någon chans att komma in, men det spelar ingen roll just nu för jag hade så ofattbart roligt.

Att göra dramaövningar i två timmar med människor jag precis träffat var inte alls så svårt som jag föreställt mig. Lite svårare var det dock att göra filmövningen, alltså... haha det var roligt iallafall. Jag vill ju gå på den här skolan, med de här människorna. Jävla jag som alltid vill göra allt på samma gång.

(Och så kändisspotting i Karlstad: SORAN ISMAIL! Sååå stilig.)

After one day it started itching.

Är ensam i huset över helgen. Kan göra vad som helst men väljer att läsa, titta på inspelade avsnitt av Heartbeat, dricka saft och laga mat när det behövs. Ungefär det som jag har sysslat med sen jag tog studenten.


Life is never kind.http://1restlessoul.tumblr.com/


where the action is

Blev inspirerad av Amanda och ansökte som funktionär på WTAI. Fick nyss reda på att jag blivit antagen och eftersom det hela var väldigt spontant så letar jag nu lite desperat någonstans att bo. Men det problemet glömmer vi tills vidare för nu känns det bara väldigt trevligt att få gå runt och plocka skräp till Jenny & Johnny och Bright Eyes.


So long, my honey, so long.

I fredags var jag glad. Glad över att få dansa på Frimis, glad över att få äta gratis korv i Stadsparken och glad över att få dygna och sedan gå upp efter fyra timmars sömn för att åka till Lund. Glad över att få spendera dagen bland världens finaste människor. (Dock fruktansvärt sjukt ledsen också, men det vet ni.)

Och Lund var helt fabulöst. Eira är helt fabulös.


I don't know why you say goodbye, I say hello.

Det ska bli en fröjd att flytta härifrån. Dock blir det en mindre fröjd, rent utav en ofröjd, att flytta ifrån alla jag håller av. Och de ska i sin tur flytta någonstans och inte kan väl jag bara helt plötsligt sluta leva nära dem. Sluta träffa dem så pass ofta som jag faktiskt har gjort de senaste åren. Hur ska jag kunna ta farväl utan att gräva ner mig själv?

Inte blir det utan urgråtna ögon iallafall.


So I meet you at the cemetry gates

Var tre dagar i Göteborg med Amanda. Träffade Cecilia och Ellen och vi gick till Kontiki, kanske den roligaste nattklubben jag varit på. Sen har vi tagit spårvagnen ut till skärgården och åkt båt över till Köpstadsö, vi har ätit på restaurang, handlat lite kläder, gått på nattbio, sovit i världens mjukaste sängar och fikat. Njutit av juni helt enkelt.


tips för ett bra liv

Om man vill ha en trevligare onsdag kan man dricka öl på Karros afterschool och sedan bege sig till Skytteparken och spela brännboll med resten av skolan. Man kan skrika sig hes och få gräsfläckar och ändå förlora och därför gå och köpa chips och pizza istället. Sedan kan man bege sig tillbaka till barndomen och leka i lekpark tills man strumpnar och så avslutar man kvällen på Ivy där man dricker mer öl. Sådär, visst blev det genast en trevligare onsdag.

(Den enda biverkningen är träningsvärk och kanske ett eller annat blåmärke. Men vad tusan, inte spelar det någon roll, speciellt inte om man ska träffa en fin Judith och se Pirates of the Caribbean 4 i 3D.)


RSS 2.0