ch-ch-ch-ch-changes.

Efter 4,73785231 år har min läpp och dess ring nu gått skilda vägar.


sondre lerche.

Hans nya album är fint, bra, underbart och så vidare. Önskar att jag var i Sverige när han är det men icke.

cooke.


book of stories

Idag har jag varit på bokmässan i Göteborg med mina föräldrar och Sara och det är lika fantastiskt varje gång. Kom inte hem med något massivt antal böcker, men fick Jonas Karlssons senaste novellsamling av mamma och är väldigt glad över det. Köpte också en gammal och begagnad Lennon-biografi som jag längtar efter att få läsa.

Annars så längtar jag mest hem till 148:an.


Kumla

Vet inte om jag ska säga att jag är på besök eller hemma i Kumla. Vet inte hur det känns. Längtar rätt mycket hem, till Linköping alltså, men det är ändå rätt skönt att vara här. Här i vardagsrummet, vid pianot, i källaren, vid köksbordet.

Mitt rum ser inte ut som det brukar, men det är fint ändå. En Beatles-tavla hänger kvar.

Det kändes lite som att åka tillbaka i tiden, när jag steg av på Kumla station. Jag har bara varit härifrån lite mer än en månad, men det har gett mig lite perspektiv på livet. En klarare bild. Jag vet att jag inte bor här längre, att jag har kommit någonstans, att jag aldrig mer kommer bo här på riktigt. Och det gör mig så himla glad.

Jag tycker så mycket om Linköping att jag längtar hem när jag bara varit borta en halv dag. Hem är Linköping.

lyssnar på lou reed och är hungrig.


tycker fortfarande synd om mig själv.

Jag slutade inte hosta och jag skrev inte respons på mina klasskamraters texter. Gör ett nytt försök idag. Utan chips.

tycker synd om mig själv för att jag är sjuk.

Idag ska jag sluta hosta och börja skriva respons på mina klasskamraters texter. Jag är rädd för vad de kommer skriva om min eftersom jag inte blev nöjd med den. Den var dålig och jag skäms.

Har dock världens godaste chips i min närhet så jag ska nog överleva.


höstigt


grattis på födelsedagen.

Jag är tom på ord, som vanligt. Men jag tänker mycket på dig idag för du hade fyllt nitton år och vi hade ätit tårta och skrattat tills luften i våra lungor tagit slut. Och så saknar jag dig. 


I don't have words to say how much I think I owe you


The Arks sista konsert någonsin. Jag var där och grät själen ur mig.

Förstod inte vad som hände men sekunden efter de kommit ut på scenen och börjat spela Absolutely No Decorum så rann det små ohejdbara vattenfall längs mina kinder. Och så började Ola prata om allt det där jag verkligen behövde höra. Om livet och lyckan och musiken. Om mig. Allt som samlats och långsamt fryst inom mig bara smälte och rann ut ur mina ögon, helt otroligt.

Det var verkligen sådär magiskt som man kan tänka sig. Vi satt på marken efteråt och bara grät. Som små hjälplösa barn satt vi där i konfettit och släppte ut alla monster som suttit och gnagt i våra hjärnor. Och så skrattade vi. Och grät. Och skrattade.

Helt hysteriskt och helt fantastiskt.


When I find myself in times of trouble mother Mary comes to me, speaking words of wisdom, let it be. And in my hour of darkness she is standing right in front of me, speaking words of wisdom, let it be.
Hatar att vara ung och naiv och okontrollerad. I alla fall när det får djävliga konsekvenser. Det är dock himla bra att man då har en snäll mamma och en uttjatad Beatles-låt att luta sig tillbaka mot.


"ingen fest utan securitas"

Vi hade säkert världens bästa inflyttningsfest igår och det var... bäst. Här är lite bilder från Jennys kamera.


Looking for the places only they would know.

Har bokat en resa till Paris i oktober. Egentligen inte för att jag hade bråttom att komma iväg någonstans, utan mer för att jag gillar att vara spontan och Sara och Anna hade hittat en billig lägenhet att hyra i Montmartre. Så vi slog till.


Do you dance under the stars?

Jag ser fram emot imorgon dels för att mamma och pappa kommer och hälsar på och då tar de med min fina Underwood som kom skeppandes från Amerika för några dagar sedan, och så dels för att jag på kvällen ska se dessa fina gossar.


148

Har en blogg tillsammans med Sofia och Jenny där vi skriver lite mer ingående om vad som händer i våra liv som studenter och Linköpingsbor. Inte några kryptiska nattfunderingar utan bara helt rakt upp och ner om vad vi gör.

Och kanske lite hur vi känner. Men inte kryptiskt.

http://hundrafyrtioatta.blogg.se/

stad i ljus

Det bästa som finns när man är trött, bakfull och förkyld är att gosa ner sig i soffan och titta på Upp Till Kamp.
Och så frågade Sofia ifall jag ville ha popcorn... åh älskade sambo.

everybody gonna feel alright

Har varit på München Hoben, KravallEtt, Popsensation och diverse andra studentaktiviteter de senaste veckorna och det har varit väldigt roligt alltihop. Imorgon ska jag klä upp mig för trerätters med vin och bordsplacering och grejer, det ser jag minst sagt fram emot.

Men något som jag ser fram emot ännu mer är att jag idag åker till bästa Marina. Äntligen äntligen äntligen.

You'd think I would know all the answers to the questions before I get oldDet går sådär med pluggandet alltså. Men jag har roligt istället, hänger med trevliga människor och skrattar och så.

RSS 2.0