underbara dagar framför oss

2010 gav Berggren ut sin Olof Palme-biografi och jag har sedan dess gått och väntat på att den skulle nedsättas i pris. Bara om den kunde kosta 200 på Bokia, så kunde jag köpa den för mitt presentkort, men inte ens det. Alltid över 200.

Tills idag. På Maxi. Min tanke när jag gick förbi bokrea-bordet: "DEN ÄR JU ALDRIG PÅ REA!" och i nästa sekund ser jag hur den ligger där. Kikar på prislappen och hjärtat skuttar till. 99 kronor!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. Åh vad glad jag är!

GUD VAD BRA

Har en himla massa historia att plugga. Fast jag älskar ju historia, se så glad jag är.

och så börjar det bli vår också!

Har varit en vecka hos min bästa vän. Det var som det alltid är: underbart, fantastiskt osv. Det första jag tänkte att jag ville göra när jag kommit hem till Sverige var att åka till Falköping och hälsa på henne, och det var klokt tänkt av mig. För Marina är bäst. Bäst bäst bäst.

Kom i alla fall hem igår och hann med en inflyttningsfest i Örebro på kvällen hos Sofias karl och hans sambo. Det var himla trevligt och nästan lite surrealistiskt att träffa Sofia igen. Har inte varit ifrån henne på såhär lång tid sen i somras, så det var jätteskönt att få umgås med henne. Och imorgon ska jag träffa Jenny också! Happiness!


Yeah and I feel so broke up I wanna go home

Bor i Sverige nu och så var det med det. Dublin var fel fel fel tid och fel fel fel plats, men det hade jag inte vetat ifall jag inte hade prövat. Och något man får lära medan man lever är att allting inte blir som man tänkt sig, det kommer alltid vara så och det finns ingenting annat vi kan göra än att acceptera det.

Så nu sitter jag i mitt gamla kök i Kumla. Varken spännande eller intressant, men jävligt gött. Kommer självklart sakna Irland, men jag mår bättre här. Och bra ska man må.

Ät paj, drick te, läs Shakespeare.


morgondimma


the great teenage depression our domestic civil war

Nyss så kände jag något jag förmodligen aldrig känt förut. Det var en saknad, saknad av... högstadiet. Det må låta sjukt, och vid närmare eftertanke så saknar jag det inte alls. Men i några sekunder så kom jag ihåg någonting och tänkte "åh". Jag har aldrig kommit ihåg något från högstadiet och tänkt "åh". Eller alltså, det vet ni att jag har, men i vanliga fall så finns det inget jag är gladare över än att jag tagit mig igenom allt det där.

Men. Jag kom och tänka på när vi satt i matsalen, jag och mina väldigt fina och roliga vänner, och hur vi hatade att sitta i matsalen. Hur äckligt det var att sitta där, hur förbannade jag och Sara alltid var över att det satt målade tavlor föreställande larver på väggarna.

Det var kul att tänka tillbaks på det, och jag tänkte "åh" och log lite för mig själv. Konstigt nog så saknade jag, endast i några sekunder, att hata att sitta i matsalen och ändå behöva sitta där.

Phoenix Park

Himla mycket vårkänslor idag!

Belfast

Vi åkte buss till Nordirland och det regnade men vi var glada ändå.

actually

Bugger off.

St Stephen's Green


4, 5, 6, 7 times worse

Spenderar mina pengar på fika och kläder och lyssnar på när Raevennan Husbandes sjunger fint.

tipsar.

Min finaste Lisa har en blogg som jag rekommenderar starkt ifall ni gillar snygga människor med snygga kläder.

HTTP://LISAEDWALL.BLOGG.SE <---------------- KIKA IN!

skype:ar med pappis


so to you, the truth is still hidden.

Låtsas plugga musikvetenskap på Costa, men pratar mest om politik, geografi och folk.

RSS 2.0