reminder

http://moabrostrom.blogspot.se/
http://moabrostrom.blogspot.se/
http://moabrostrom.blogspot.se/
http://moabrostrom.blogspot.se/

Där, inte här. Puss.

hejdå och hej

Eftersom det här är en otrevligt gammal blogg som jag skäms över så har jag flyttat. Börjat om. Så nu säger jag farväl till NOPARTY med denna fabulösa bild på mig, togs 2008 när jag älskade Sugarplum Fairy och äppelchips mest av allt ungefär.


Här skriver jag framöver: http://moabrostrom.blogspot.com.

we're not gonna take it, never did and never will

Alltså jag pallar inte riktigt det här längre. Får bara en massa prestationsångest. Börjar kanske om någon annanstans, eller ja vi får se vad som händer. Just nu bakar jag rabarberpaj till frukost.


Min supermegaintressanta helg.

I fredags spelade vi brännboll och drack fulvin och hade jätteroligt.

I lördags fyllde vi en kundvagn med Eldorado-mat, 18 paket nudlar och toapapper.

Det var allt om min supermegaintressanta helg. Hörs!

MALLORCA!!!!!!!!!!!

I augusti åker jag och Lisa till Mallorca för att eh... LISA VANN EN RESA FÖR TVÅ PÅ IKANOHUSETS TIPSPROMENAD OM 70-TALET. Så här kommer vi glassa runt i en vecka i sommar.


ETT ÅR SEDAN.


bara ett lyckligt inlägg

Helgen har ju varit helt fantastisk. I fredags var vi på utekravall och såg Familjen, jag tappade bort mina vänner och hittade pengar på marken och jag var så glad. Sen hittade vi ett helt jävla sjukt roligt danstält. Köttade sönder där. Så den kvällen var ju lyckad, älskar dessa människor alltså.

Avslutade med att ta med oss denna cheeseburgaren hem.

LINKÖPING 3

Från och med idag så bor jag i Linköping igen. Sitter på balkongen just nu med Jenny som pluggar in lagboken och jag själv steker. I kväll ska det drickas öl. Livet levs. Tjoho!


RSS 2.0