ph.


éire


Is this the better way to spend the day?

April all an ocean away. Likgiltigt.

Home is where your heart is

Det känns fel. Och jag vet vad ni tänker, att jag är konstig, tråkig, kanske till och med misslyckad ifall jag inte trivs i Dublin (ni som varit här vet ju, man måste trivas här). Det var så mycket som jag sett fram emot med den här flytten, men nu ser jag ingenting utav det. Jag önskar att det försvinner snart, hemlängtan, saknaden, osv. Alla säger det, att det blir bättre, och jag tror det. Men tills dess gör det ont.

För ni skulle inte heller vilja lämna det här.


there's no home for you here girl.

Hade avskedsfest/växlingsparty igår och det var för bra för mitt eget bästa. Hur ska jag kunna leva utan alla fantastiska? Ni borde/måste i alla fall kika in på bloggen (http://hundrafyrtioatta.blogg.se/) idag för att se när Larsa and The Dreamers gör världens finaste framträdande. En låt till mig. Åh vad jag älskar dem.


chaos and creation

Efter Lisas inflyttning och min pågående utflyttning så har det sett ut som... ja det har varit kartonger och kläder och väskor och madrasser och täcken och saker överallt. Nu har vi i alla fall städat iordning det mesta för växlingspartyt på lördag och såhär fint är vårat vardagsrum nu.

VIKTIGT ATT VETA VA???????

Today's word is dejected

Nyårsafton var rolig.


RSS 2.0