Doherty

Jag är faktiskt ledsen, på riktigt. Så ni får ta erat told you so någon annanstans, för jag veeeeet att han brukar ställa in och hålla på. Jag har ju varit med om precis samma sak förut. Och det är aldrig roligt när man längtat efter något fantastiskt och så går allt åt helvete.


Fan Pete, nu får du faktiskt get a grip.

I don't know much and I'm not lying

Eftersom jag dör av boredom/omotivation/alltannatnegativtmankandöav, så gick jag in till Bra & Begagnat och frågade ifall jag fick jobba lite ideellt hos dem. Det fick jag, så imorgon ska jag dit och checka läget.

Nu kommer alltså mina dagar fyllas av klädsortering, och jag är mer än nöjd.

Söndagspoker

ps jag vann.

Varför ni bör spela Drawsome! med mig:

Jag är duktig på att måla:


Jag är duktig på att gissa också. Mitt username är: moaottilia

Caligola

Jag tycker det är kul att Björn Dixgård och Gustaf Norén gör lite olika grejer utöver Mando Diao. Helt rätt att utforska, inte behöva hålla sig inom någon speciell ram och skapa musik som låter som den "inte borde".

Dock tänker jag inte fortsätta lyssna på Caligola för jag tycker det är dåligt. Men fortsätt gärna Björn och Gustaf, jag gillar att ni gör lite dålig musik emellanåt. Tråkigt vore det ju om ni skulle släppa Hurricane Bar gång på gång.

har ej glömt erLET'S LEAVE

Eftersom jag har världens tråkigaste liv och känner mig lika fängslad som de människorna som sitter i bunkern 500 meter från mitt hus så har jag mycket tid till saker man egentligen inte vill ha tid för eftersom det betyder att man har ett tråkigt liv men som ändå är lite roligt att ha tid för. Are you with me?

Det jag menar är att jag har tid för att verkligen upptäckta och förstå musik, som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag idag förstått att Ida Maria är AMAZING!!! Och det är ju en rolig upptäckt som jag förmodligen inte hade haft tid för ifall jag skulle ha roligt istället. Så tack tristess!

Men jag ska inte hylla detta levnadssätt allt för mycket för jag hatar det. Jag hatar Kumla, jag hatar distanskurser och jag hatar mig själv. Det är så det blir när man förstör sitt liv (men ibland gör man rätt ibland gör man fel lev med det). Trots detta är jag glad över att Anna bor kvar i Kumla så att vi kan äta frukost tillsammans på Sveas och jag är glad över att Amanda också bor kvar i Kumla så vi kan ses och fika, promenera, titta på film och göra saker som vänner gör. Och Vaddem! Vi kan nu ses ofta ofta ofta, vilket är bra bra bra. TACK ANNA, AMANDA OCH VADDEM! Utan er hade jag varit ensammast i Sverige, världen, universum osv.

Vet att jag måste sluta tycka synd om mig själv för allt är mitt eget fel blablablbabla, men SKITSAMMA jag tänker tycka synd om mig hela våren för hela den här våren är SKIT.

Hejdå så länge.

Jag när jag är deprimerad och sepiafärgad.

Katla

Idag slog det mig att Ida Maria är ett geni. Vet inte varför jag inte förstått det innan, men så kan det vara. Tack Ida för tipset, oändligt tack för alla tips förresten. Utan dig hade jag fortfarande lyssnat på... ingenting vettigt.

Men ja, lyssna på hennes sjukt grymma album Katla. Det äger.

Prioriterade resemål i vår och sommar

Som ni mycket väl förstår så måste jag begränsa mig till ett (kanske två ifall jag är riktigt sparsam/får sommarjobb) av dem, men jag vill vill vill till alla. Ruttnar snart sönder i mitt hatade Kumla, men det är okej för jag sparar pengar genom att bo här. Och med pengar kan man resa till Lyon, Paris eller New York!


Steneby/Dals Långed

Fin dag, fin roadtrip, fin Amanda.

det är du som borde leda oss


120312

Allt har känts konstigt sedan nyår men det är okej. Jag tycker inte att allt behöver vara normalt och trivsamt jämt. Förhoppningsvis ordnar saker och ting upp sig allt eftersom. Till sommaren kanske, när jag har fixat mig ett sommarjobb och flyttat tillbaka till Linköping och vet vad jag vill studera och så vidare.

8 mars

Vill hylla mina favoritkvinnor idag.

Vi börjar med den coolaste Rosa Parks. "I'm not movin', you may arrest me if you need to". Förklaring överflödig.

Janis Joplin. Helt enkelt för att hon är bäst. Lyssna själva om ni inte tror mig: Janis Joplin – To Love Somebody.

Världens vackraste människa, utan tvekan i alla kategorier. Greta Garbo. Skulle göra... vad som helst för henne.

Min storasyster. För att jag älskar henne och hon är världens bästa storasyster. Jämt och ständigt.

Selma Lagerlöf. Mest för att jag vill vara som henne. Så storslaget att vara den första kvinnan i Svenska Akademien och första kvinnan som fått Nobelpriset i litteratur. Hon var grym och jag önskar att jag blir lika grym som henne någon dag.

Någon vi inte får glömma är Etta James. Hemskt sorgligt med hennes bortgång tidigare i år, men ack så mycket fantastiskt hon hann åstadkomma. Hennes duett med Dr John är bara ett exempel: http://youtu.be/pyMd19sE6U4.

Min bästa vän Marina. Hon är allt man kan önska sig av en bästa vän och av en människa.

Har de senaste månaderna blivit lite för involverad i Gossip Girl, och det bästa med den serien är ju utan tvekan Dorota. Hon är cool, rolig och framför allt lojal. Jag skulle också vilja ha henne som hushållerska, allt skulle bli så mycket roligare.

Avrundar denna lista (som skulle kunna bli några mil längre) med mina finaste. Varför de är mina favoritkvinnor? Därför!!! Om ni var mig och skulle träffa några som dem skulle ni förstå.

Visarna på klockorna går bakåt här

Ni får ursäkta min negativa energi som jag sprider hej vilt här omkring.

Elda upp mitt hus, gör det ikväll
Så det finns nåt som glöder

Åh våren vad jag hatar dig

(OBS! ÄR SERIÖS! JAG HATAR VERKLIGEN VÅREN! VÅREN OCH JANUARI=BURN IN HELL.)

eh

Fighters don't quit and quitters don't fight
Yeah you're right, I've been a quitter all the time

Vill rycka upp mig men orkar inte. Precis som med allt annat ger jag upp. Misslyckas, ruttnar osv. Här har ni tjejen som trodde att hon kunde bli författare men kom på att det bara händer bra personer. ACK UNDERBARA, LJUVA, FANTASTISKA SJÄLVÖMKAN! VAR HÄR HOS MIG! LÄMNA MIG ALDRIG! FAR ÅT HELVETE!


LÄNGTAN/SAKNAD/WHATEVER


Till er som inte kunde bärga er

Jag förstår att nyfikenheten spred sig som digerdöden hos er efter jag hade uppdaterat imorse. VAD SKULLE JAG GÖRA EFTER ATT JAG LÖST MELODIKRYSSET OCH ÄTIT OMELETT? Vilken cliffhanger.

Men jag ska inte hålla er bitandes på naglarna länge till. Här är min story:

Först gick jag och la mig igen. Sen gick jag till Ica, postade ett brev, träffade Amanda och vi köpte fika. Vi tog med oss fikat och gick till sjöparken där vi satt och åt och tog vara på solen. Sen gick jag hem.

"och inte nog med det, det är ju melodikrysset också, varför sa hon inte det?"


Dagens dilemma: Är bakfull men vill ändå lösa melodikrysset som börjar klockan tio. Valde att gå upp till melodikrysset. Som belöning ska jag steka mig en omelett, min favoritfrukost.

Igår dansade i alla fall jag och Amanda på Satin och det var roligt roligt roligt.


RSS 2.0