how many deaths will it take till he knows that too many people have died?


Jag skulle vilja skriva hur mycket rasism upprör mig men jag är för arg för att uttrycka mig. Jag blir alltid för arg när jag tänker på det. Helt tömd på ord, tömd på rationella formuleringar och jag vet inte alls vad jag ska skriva för att försöka påverka, förändra, revolutionera. Ingenting jag skriver kan förklara hur mycket jag avskyr rasism, homofobi, antifeminism och diskriminering på alla håll och kanter. Och att jag inte kan beskriva det gör mig upprörd också, för jag vill så gärna kunna skrika ut så träffsäkra slagord att hela världen får en helt oslagbar socialistisk uppenbarelse.

Får lite panik på samhället.

Kommentarer
Postat av: REGNSJUK.

"Och att jag inte kan beskriva det gör mig upprörd också, för jag vill så gärna kunna skrika ut så träffsäkra slagord att hela världen får en helt oslagbar socialistisk uppenbarelse."



Mitt i prick! Jag känner exakt så. Inför nästa val tänker jag verkligen försöka använda ilskan till att engagera mig mer än tidigare. (Nog för att jag varit engagerad tidigare, men inte så organiserat). Förhoppningsvis finns det alltid något man kan göra. Frågan är hur... Vi får hitta på något! :)

2011-11-10 @ 08:41:49
URL: http://regnsjuk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0